MAVO 4 naar London

MAVO 4 naar London
Categorie: MAVO

Voor het eerst in het bestaan van het BRAVO! College in Budel stond er een eindexamenreis op het programma voor de leerlingen van de vierde klas Mavo. Maandagmorgen 25 januari j.l. was het zover en vertrokken 42 leerlingen en 4 begeleiders met de bus richting het mooie Londen. Via het franse Calais maakten zij per boot de overtocht over de Noordzee richting het engelse Dover. De reis ging van daaruit verder naar Canterbury, waar eenieder even kon genieten van deze mooie stad, om vervolgens bij de hostel in Londen te arriveren.

Het gezelschap is tot en met donderdag in Londen gebleven en heeft heel veel bezienswaardigheden bezocht en gezien , zoals o.a. de Big Ben, Westminster Abbey, de Houses of Parliament, de London Eye, de Tower Bridge en het National History Museum. De toppers waren toch wel het bezoek aan de London Dungeon (een soort spookhuis over de Engelse geschiedenis) en de Harry Potter Studios van Warner Bros, waar ze allerlei “echte” voorwerpen uit de Harry Potterfilms konden bewonderen.

Ook is er volop geshopt in diverse Londense wijken en straten, waaronder de bekende Oxford Street. Ook het reizen met de metro mocht natuurlijk niet ontbreken. Donderdag 28 januari in de loop van de middag was het tijd voor de terugreis, waarbij de overtocht dit keer via de trein door de Kanaaltunnel van Dover naar Calais heeft plaatsgevonden.

Laat in de avond kwamen de leerlingen moe maar voldaan in Budel aan, en konden de ouders hen weer in de armen sluiten. Al met al was het een fantastische reis, die in alle opzichten goed is verlopen, en waarvan de leerlingen volop hebben genoten!

Kijk in de fotogalerij voor een kleine impressie!

Terug naar overzicht

Weert Parklaan 1A 6006 NT Weert  |  Tel: + 31 (0)495 - 65 77 40  |  Fax: + 31 (0)495 - 65 77 56
Cranendonck Jan van Schoonvorststraat 1 6021 BP Budel  |  Tel: + 31 (0)495 - 49 14 32  |  Fax: + 31 (0)495 - 49 29 67
Postadres: Postbus 69 6000AB Weert

Copyright © 2017 Het collegecranendonck

Nieuwsbrief
  Op de hoogte
blijven? Meld je aan
Ideeënbus
  heb je een goed idee?
Laat het ons weten >>
Foto's & films uploaden
 

Voeg je eigen
foto's & films toe!

Social media
Bezoek ons op: