Vervangen printers en kopieerapparaten

In het kader van de invoering van het betaald printen worden alle multifunctionele printers en kopieerapparaten vervangen. Dit gebeurt op alle locaties van LVO Weert. Voor het BRAVO! College heeft dit deze week plaatsgevonden.
De leerlingen dienen voor het printen nu gebruik te maken van één groot kopieerapparaat, de zogenaamde FollowMePrinter. De instructie van deze printer staat vermeld bij het apparaat.

Lees verder

Terugblik Open Huis

Open Huis

Afgelopen maandag 9 oktober had onze school een Open Huis voor alle geïnteresseerden en met name leerlingen van groep 7 en 8 met hun ouders/verzorgers. We mogen terugkijken op een zeer geslaagde avond met veel bezoekers. Er klonken overal positieve en enthousiaste reacties van de potentiële nieuwe leerlingen en hun begeleiders. Nu maar hopen dat velen de weg naar onze school weten te vinden op de aanmeldingsavonden in maart 2018! 

Lees verder

Fiets(her)keuring op dinsdag 7 november

Activiteiten

In de afgelopen activiteitenweek hebben een aantal vrijwilligers van Veilig Verkeer Nederland afd. Cranendonck de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Dit was geen overbodige luxe; er zijn namelijk relatief veel fietsen afgekeurd, omdat er één of meerdere zaken niet in orde waren. Deze vrijwilligers komen op dinsdag 7 november terug om de fietsen van leerlingen die hun fiets toen niet bij zich hadden én de fietsen die afgekeurd waren, wederom te keuren. 

Lees verder

Schoolfoto's

Fotograaf

De schoolfoto's van uw zoon/dochter zijn al enkele weken geleden uitgedeeld. Voor degene die deze foto's niet wil kopen en nog niet op school heeft ingeleverd, hierbij het vriendelijke verzoek om de foto's uiterlijk maandag 23 oktober vóór 8.45 uur in te leveren bij de Front Office. Wilt u de foto's wel kopen, dan kunt u deze betalen via de website: www.vormgegeven.nl.

 

Lees verder

Nieuw lesrooster na de Herfstvakantie

Rooster

Op maandag 23 oktober gaat er een nieuw lesrooster in. Hierbij het verzoek aan alle leerlingen om op deze website of op Magister te kijken wat er eventueel voor hen veranderd is.

Lees verder

Proefwerkweek

Toetsweek

Na de herfstvakantie hebben de leerlingen nog één week gewoon les en dan begint de proefwerkweek, nl. van maandag 30 oktober t/m vrijdag 3 november 2017. Als u hier klikt, kunt u het toetsrooster van uw zoon/dochter inzien. Wij wensen al onze leerlingen heel veel succes!

Lees verder

Basketbal heren Weert bij L1 Sport

Topsport Talentschool

Deze week zond L1 Sport een mooie uitzending uit over BAL Heren 1 in Weert. Zij hielden hierbij onder andere een interview met Topsporttalentleerling Sander Hollanders van Het Kwadrant. Benieuwd? Het filmpje is hier in te zien.

basketbal.jpg

Lees verder

Netflix-serie over autisme

Zorg

Op Netflix wordt op dit moment een serie uitgezonden over een gezin met twee kinderen waarvan één autistisch is. Dit is misschien een aanrader voor ouders van kinderen met een vorm van autisme. Deze ouders voelen zich vaak erg alleen en ook niet begrepen. 

Lees verder

Optreden van 'Glow in the dark'

Activiteiten

Maandagmiddag 2 oktober j.l. werden alle leerlingen van het BRAVO! College onverwacht verrast met een optreden van de bekende artiesten 'Glow in the dark'. Dit optreden werd verzorgd als kick off van het 'on stage' project, waar BK en Mavo leerlingen aan deelnemen.
Bekijk hier de foto's.

Lees verder

Informatie-avond: roken, alcohol, drugs en gamen

CJG

Het Centrum voor Jeugd en Gezin nodigt u uit voor een informatieve avond met als thema: Roken, alcohol, drugs en gamen. Op donderdag 5 oktober 2017 van 19.30 - 21.30 uur op Het Kwadrant. In de puberteit komen onze kinderen in aanraking met roken, alcohol, drugs en met alles rondom internet. Hoe ze daar mee omgaan, hangt vaak samen met wat ‘de groep’ ervan vindt. Veel ouders en opvoeders vragen zich af welke grenzen ze moeten stellen en hoe andere ouders hiermee omgaan. U krijgt deze avond tips en handvatten. Er is voldoende ruimte voor vragen en interactie.

Lees verder

Weert Parklaan 1A 6006 NT Weert  |  Tel: + 31 (0)495 - 65 77 40  |  Fax: + 31 (0)495 - 65 77 56
Cranendonck Jan van Schoonvorststraat 1 6021 BP Budel  |  Tel: + 31 (0)495 - 49 14 32  |  Fax: + 31 (0)495 - 49 29 67
Postadres: Postbus 69 6000AB Weert

Copyright © 2017 Het collegecranendonck

Nieuwsbrief
  Op de hoogte
blijven? Meld je aan
Ideeënbus
  heb je een goed idee?
Laat het ons weten >>
Foto's & films uploaden
 

Voeg je eigen
foto's & films toe!

Social media
Bezoek ons op: