ma 18 september 2017
t/m vr 22 september 2017
ma 18 september 2017
t/m do 21 september 2017
ma 25 september 2017
t/m
di 26 september 2017
t/m
vr 29 september 2017
t/m

NieuwsPoll

Algemene ouderavonden

Voorlichting

A.s. dinsdag 5 september zal de algemene ouderavond plaatsvinden voor leerjaar 3 en 4, waarna aansluitend voor Mavo-4 informatie wordt gegeven over de Londen-reis van 18 september a.s.
Een week later, op dinsdag 12 september, zal voor leerjaar 1 en 2 de algemene ouderavond plaatsvinden.

Lees verder

Schoolboeken

Boekenfonds

Als het goed is, hebben de meeste leerlingen alle schoolboeken voor het komende schooljaar in hun bezit. De boeken die nog bijbesteld moesten worden, zullen z.s.m. aan de betreffende leerlingen uitgereikt worden.

Lees verder

Schoolfotograaf

Fotograaf

A.s. maandag 4 september komt de schoolfotograaf op school om alle leerlingen individueel en samen met de klas op de gevoelige plaat vast te leggen. Dus maandag allemaal met de "zondagse kleren" aan en met de haren in de plooi naar school :)

Lees verder

Introductiedagen

Introductie

Afgelopen dinsdag en woensdag vonden de introductiedagen van onze leerlingen plaats. Op dinsdag kregen de leerlingen allerlei praktische informatie van hun mentor en konden de brugklasleerlingen het schoolgebouw gaan verkennen. 

Lees verder

Printkosten

LVO-Weert

Alle leerlingen krijgen om te printen een persoonlijk budget dat tegen betaling bij de servicebalie geactiveerd kan worden. Dit bedrag is voor het maken van printjes vanaf de computers in de school. Aan het begin van elk schooljaar wordt je printquota gereset op het beginbedrag. Dit beginbedrag is momenteel vastgesteld op 5 euro per leerling. Dit wordt door de ouders betaald via de ouderbijdrage. Ons advies is dus om er verstandig mee om te gaan. Indien je de pas moet opwaarderen, houd er dan rekening mee dat het bedrag dat je op de pas toevoegt, toereikend is tot het einde van het schooljaar. Overschotten worden niet meer terugbetaald.

Lees verder

Informatie-avond: roken, alcohol, drugs en gamen

CJG

Het Centrum voor Jeugd en Gezin nodigt u uit voor een informatieve avond met als thema: Roken, alcohol, drugs en gamen. Op donderdag 5 oktober 2017 van 19.30 - 21.30 uur op Het Kwadrant. In de puberteit komen onze kinderen in aanraking met roken, alcohol, drugs en met alles rondom internet. Hoe ze daar mee omgaan, hangt vaak samen met wat ‘de groep’ ervan vindt. Veel ouders en opvoeders vragen zich af welke grenzen ze moeten stellen en hoe andere ouders hiermee omgaan. U krijgt deze avond tips en handvatten. Er is voldoende ruimte voor vragen en interactie.

Lees verder

Zomerpost

Introductie

Met het oog op het schooljaar 2017-2018 ontvangen alle ouders en leerlingen de benodigde informatie voor de start van het nieuwe schooljaar, evenals vorig jaar, digitaal. Op de homepage treft u een button ‘info start schooljaar’ aan. Ouders die behoefte hebben aan extra informatie over bepaalde zaken kunnen vanaf maandag 28 augustus contact opnemen met de teamleider (Mw. Janssen) of de assistent-teamleider (Mw. Vossen) via het algemene nummer van de school (0495-491432).

 

Lees verder

Ophaalschema boekenfonds

Boekenfonds

Benieuwd wanneer jij je boeken voor het schooljaar 2017-2018 op mag halen? Het ophaalschema van het boekenfonds is hier in te zien. Het uitreiken van de boeken vindt voor iedereen plaats in de multifunctionele zaal op Het College Weert. Let op! Wordt het boekenpakket niet op tijd opgehaald en is dat vooraf niet bij de beheerders gemeld, dan brengen wij € 5,00 in rekening. Familie of klasgenoten mogen de boeken voor je ophalen. Mocht je desondanks van dit schema willen afwijken, maak dit dan via e-mail kenbaar (boekenfonds@college.nl) om boetes te voorkomen.

Lees verder

Schrijfwedstrijd scholieren Heemkundekring

HAVO-Atheneum, Onderwijs

Dit jaar bestaat Heemkundekring ‘de Baronie van Cranendonck’ 60 jaar. In dit kader organiseren verschillende werkgroepen van de vereniging activiteiten. De redactie van de Aa-kroniek heeft een schrijfwedstrijd voor scholieren bedacht. Het eindresultaat van het project is publicatie in de Aa-kroniek, het tijdschrift van de Heemkundekring.

 

 

 

Lees verder

Stop Motion films

Kunst & Cultuur

Tijdens de tekenlessen hebben de klassen B1F, B1A, B2A, M2C en B1D gewerkt aan een stop motion filmpje. Het was een groepsopdracht en het thema mochten ze zelf verzinnen. Natuurlijk moest er zoveel mogelijk getekend worden maar sommige groepen kozen ervoor om hun tekeningen in de school te laten bewegen. De films zijn te vinden in het filmboek. Veel plezier met kijken naar deze grappige, gekke, mooie en spannende filmpjes.

Lees verderWeert Parklaan 1A 6006 NT Weert  |  Tel: + 31 (0)495 - 65 77 40  |  Fax: + 31 (0)495 - 65 77 56
Cranendonck Jan van Schoonvorststraat 1 6021 BP Budel  |  Tel: + 31 (0)495 - 49 14 32  |  Fax: + 31 (0)495 - 49 29 67
Postadres: Postbus 69 6000AB Weert

Copyright © 2017 Het collegecranendonck

Nieuwsbrief
  Op de hoogte
blijven? Meld je aan
Ideeënbus
  heb je een goed idee?
Laat het ons weten >>
Foto's & films uploaden
 

Voeg je eigen
foto's & films toe!

Social media
Bezoek ons op: