ma 18 september 2017
t/m vr 22 september 2017
ma 18 september 2017
t/m do 21 september 2017
ma 25 september 2017
t/m
di 26 september 2017
t/m
vr 29 september 2017
t/m

NieuwsPoll

Afhaalschema boekenfonds 2015

Boekenfonds

Benieuwd wanneer jij je boeken voor het nieuwe schooljaar op mag halen? Het afhaalschema van het boekenfonds is bekend. Het uitreiken van de boeken vindt voor iedereen plaats in de multifunctionele zaal op Het College Weert. Let op! Wordt het boekenpakket niet op tijd opgehaald en is dat vooraf niet bij de beheerders gemeld, dan brengen wij € 5,00 in rekening. Dit bedrag dient direct (contant) te worden afgerekend.

Lees verder

Optreden Plein Publiek

Buitenschoolse activiteiten

De leerlingen van MAVO-2 hebben zondag 28 juni jl. opgetreden op Plein Publiek. Zij brachten een zelfgeschreven rap ten gehore. Voorafgaand aan het optreden kregen de leerlingen op school bezoek van een rapper. Ze gingen aan de slag met het schrijven van teksten en hebben flink geoefend. Het optreden op Plein Publiek ging goed! Naast het optreden vanuit Het College Cranendonck, hebben sommige leerlingen zich ook ingezet op het Kids Plein. Zij hebben geholpen bij het maken van nestkastjes.

Lees verder

Vacature locatiedirecteur

LVO-Weert

Het College zoekt zo spoedig mogelijk een locatiedirecteur. Voor meer informatie over de vereisten van de functie verwijzen we u naar het functieprofiel dat hier is in te zien. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 29. Een ontwikkelassessment is onderdeel van de procedure. Reageren kan tot 8 juli 2015.

Lees verder

Eindpresentatie

Dinsdag 24 juni jl. was de eindpresentatie van Kunst & cultuur van klas B1C. Na maandenlang repeteren hebben zij met groot succes de musical 'de Klok' opgevoerd voor ouders, broertjes, zusjes, opa's en oma's en docenten. Proficiat met deze topprestatie namens alle docenten en directie van Het College Cranendonck!

Lees verder

Presentaties Kunst & Cultuur

Kunst & Cultuur

De leerlingen van de klassen B2D/E presenteerden onlangs hun Kunst- en cultuurproject 'fantasie' aan alle eerste en derdejaars. Veel leuke, grappige en mooie kunstwerken zijn voorbij gekomen. Foto's van de presentatie zijn te vinden in de fotogalerij.

Lees verder

Presentatie Gijs Wanders

Gastles

Woensdag 3 juni hebben de leerlingen van 2 havo/atheneum en 3 mavo kunnen genieten van een geweldige en inspirerende presentatie van Gijs Wanders. De jeugdauteur presenteerde zijn boek ‘Rafels van Rio’. Hij wisselde foto’s en filmfragmenten af met verhalen over zijn ervaringen en las stukjes voor uit zijn boek. ‘Blijf positief ondanks tegenslag’ was de belangrijkste levensles die hij de leerlingen meegaf.

Lees verder

Sportdag LVO-Weert

Sport

Op donderdag 18 juni organiseren Het College Weert, Het College Cranendonck, Het Kwadrant en de Philips van Horne de tweede interscolaire sportdag. Aan deze tweede editie doen alle leerlingen van alle leerjaren mee. De activiteiten worden begeleid door de HAVO-4 leerlingen Bewegen, Sport en Maatschappij van Het College en de Philips van Horne onder supervisie van de docenten Lichamelijke Opvoeding van de verschillende locaties.

Lees verder

Serina Damen drievoudig Brabants Kampioen

Topsport Talentschool

LOOT-leerlinge Serina Damen van Het College Cranendonck wist onlangs drievoudig Brabants Kampioen wedstrijdzwemmen te worden. Het feit dat ze mee mocht doen, was al een hele prestatie. Alleen de top van Brabant was aanwezig. Gezien het eremetaal dat mee naar huis is gegaan, heeft Serina laten zien dat ze niet alleen bij de top van Brabant hoort, maar ook tot de top van Nederland betreffende de schoolslag. Een geweldige prestatie!

Lees verder

LAN-Party

Buitenschoolse activiteiten

Donderdag 16 juli gaat het gebeuren….de tweede LAN-Party van Het College! Van 9:00 tot 22:30 uur kunnen gameliefhebbers hun hart ophalen op Het College. De hele dag worden er computergames gespeeld en is er volop de gelegenheid om kennis uit te wisselen. Het soort games dat gespeeld wordt, is heel divers: van ‘Unreal Tournament 2004’ tot ‘Call of Duty 2’. Er is dus voor iedereen wel wat te doen! De LAN-Party is toegankelijk voor alle leerlingen van Het College Weert én Het College Cranendonck.

Lees verder

Digitaal Lesmateriaal via Magister

Magister

Graag willen wij jullie erop wijzen dat het werk dat leerlingen de afgelopen dagen op methodesites van uitgeverijen hebben gemaakt, bewaard kan zijn onder een nieuw ID in plaats van onder hun bestaande ID. Wegens een verkeerde afhandeling van URL’s in Magister 5.6.38 konden leerlingen namelijk een nieuw ID toegewezen krijgen. De afhandeling verloopt inmiddels weer correct, maar de leerlingenresultaten van de afgelopen dagen zijn mogelijk niet meer beschikbaar op de methodesites.

Lees verder

Weert Parklaan 1A 6006 NT Weert  |  Tel: + 31 (0)495 - 65 77 40  |  Fax: + 31 (0)495 - 65 77 56
Cranendonck Jan van Schoonvorststraat 1 6021 BP Budel  |  Tel: + 31 (0)495 - 49 14 32  |  Fax: + 31 (0)495 - 49 29 67
Postadres: Postbus 69 6000AB Weert

Copyright © 2017 Het collegecranendonck

Nieuwsbrief
  Op de hoogte
blijven? Meld je aan
Ideeënbus
  heb je een goed idee?
Laat het ons weten >>
Foto's & films uploaden
 

Voeg je eigen
foto's & films toe!

Social media
Bezoek ons op: