Stop Motion films

Kunst & Cultuur

Tijdens de tekenlessen hebben de klassen B1F, B1A, B2A, M2C en B1D gewerkt aan een stop motion filmpje. Het was een groepsopdracht en het thema mochten ze zelf verzinnen. Natuurlijk moest er zoveel mogelijk getekend worden maar sommige groepen kozen ervoor om hun tekeningen in de school te laten bewegen. De films zijn te vinden in het filmboek. Veel plezier met kijken naar deze grappige, gekke, mooie en spannende filmpjes.

Lees verderInleveren boeken bij boekenfonds

Boekenfonds

Op dinsdag 11 juli 2017 worden de boeken van het boekenfonds weer ingenomen. De belangrijkste regels hebben we hier nog eens op een rij gezet. Ook het inleverschema is hier in te zien. De inname vindt plaats in sporthal nr. 1, locatie Het College Weert, Parklaan 1a te Weert. Leerlingen dienen er bij het inleveren van hun boeken voor te zorgen dat hun kluisje geheel leeg is. Controleren of je alle boeken hebt om in te leveren, kan op de website van Magister.

Lees verder

Uitreiking rapporten

Toetsweek

Alle leerlingen worden op vrijdag 14 juli om 9.30 uur op school verwacht om hun rapport te komen ophalen bij hun mentor. Daarna kan de vakantie beginnen, maar eerst krijgen ze in de aula nog een lekker ijsje, aangeboden door de Ouderraad. 

Lees verder

Proefwerkbank

Toetsweek

Op woensdag 12 juli kunnen alle leerlingen om 9.00 uur hun gemaakte toetsen van de laatste toetsweek inzien. Ze kunnen dan bekijken wat ze eventueel fout hebben gedaan. Dit zal plaatsvinden in de aula.

Lees verder

Inhaaltoetsen

Toetsweek

De leerlingen die deze week toetsen gemist hebben door bijv. ziekte, dienen op dinsdagochtend 11 juli vanaf 8.45 uur deze toets(en) in te halen. De betreffende leerlingen worden door hun mentor geïnformeerd.

Lees verder

Mooie examenresultaten LVO Weert

LVO-Weert

Vrijdag 30 juni, een spannende dag voor de herkansers in het Voortgezet Onderwijs. De resultaten van de herexamens zijn bekend en laten zien dat de scholen van LVO-Weert wederom een mooi resultaat hebben behaald. De scholen scoren allen boven het landelijk gemiddelde en zijn daar uiteraard bijzonder trots op. Uitblinker is een slagingspercentage van 100% op Het Kwadrant. De goede resultaten vielen ook Geert Gabriëls, wethouder van de gemeente Weert op: “Graag wil ik u feliciteren met de prachtige examenresultaten die de verschillende scholen in de regio Weert hebben behaald. Al jaren zijn de resultaten zeer goed en dat zegt iets over de kwaliteit van onderwijs in onze gemeente. Geweldig! Een terechte proficiat dus!”

Lees verder

Diploma-uitreiking

Eindexamen

Met een superscore van 97% geslaagden deelden we deze week alle diploma's uit op het BRAVO! College. Het werd een feestelijke avond waar anekdotes en foto's van de leerlingen voorbij kwamen. Uiteraard werden alle diploma's netjes ondertekend, werd het glas geheven en werd er nog een groepsfoto gemaakt. Proficiat aan alle geslaagden. Foto's van de diplomauitreiking, gemaakt door mevrouw Van Herpen, zijn te vinden in de fotogalerij.

Lees verder

Fantastisch resultaat eindexamens 4-Mavo!

Eindexamen

De eindexamens van onze 4-Mavo leerlingen zijn voorbij. Wij kunnen met trots mededelen dat a97% van de leerlingen geslaagd is: een fantastisch resultaat! 
Bij deze feliciteren wij dan ook alle geslaagden van harte met deze prestatie!
Leerlingen, jullie hebben het geweldig gedaan en wij zijn trots op jullie!

 

 

Lees verder

Diploma-uitreiking geslaagden 4-Mavo

Eindexamen

Op dinsdag 4 juli was het dan zover: de geslaagde eindexamenkandidaten van 4-Mavo konden eindelijk hun felbegeerde en kostbare papiertje in ontvangst nemen: hun DIPLOMA !! Het werd een gezellige avond, waar eenieder met een fijn gevoel op kan terugkijken.

Lees verder

Leerlinge Serina Damen scoort op Nederlandse Kampioenschappen Zwemmen

Topsport Talentschool

Onze leerlinge Serina Damen uit 4-Mavo heeft weer geweldig gepresteerd op de Nederlandse Jeugdkampioenschappen zwemmen in Eindhoven. Op de 100 meter schoolslag zwom ze een nieuw persoonlijk record, en in de finale wist ze beslag te leggen op de 5e plaats! Ook zwom ze samen met 3 andere meiden van PSV de 4x100 meter wisselslag en behaalde daarmee de titel Nederlands Kampioen Jeugd!

Lees verder

Weert Parklaan 1A 6006 NT Weert  |  Tel: + 31 (0)495 - 65 77 40  |  Fax: + 31 (0)495 - 65 77 56
Cranendonck Jan van Schoonvorststraat 1 6021 BP Budel  |  Tel: + 31 (0)495 - 49 14 32  |  Fax: + 31 (0)495 - 49 29 67
Postadres: Postbus 69 6000AB Weert

Copyright © 2017 Het collegecranendonck

Nieuwsbrief
  Op de hoogte
blijven? Meld je aan
Ideeënbus
  heb je een goed idee?
Laat het ons weten >>
Foto's & films uploaden
 

Voeg je eigen
foto's & films toe!

Social media
Bezoek ons op: