Hoofdluis

Zorg

De school heeft een melding gekregen van een ouder dat haar kind hoofdluis heeft. Wij vinden het van belang u hiervan op de hoogte te stellen. Om uitbreiding van hoofdluis te voorkomen, hebben wij uw medewerking nodig. Wij vragen u om bij uw kind(eren), maar ook uzelf en andere huisgenoten de haren te (laten) controleren op hoofdluis. Bij aanwezigheid van luizen en/of neten (eitjes) verzoeken wij u dit zo spoedig mogelijk te melden aan de school.

Lees verder

B-Kick sportklas leerjaar 2

Sportklas

Op woensdag 10 mei was het de beurt aan de sportklassers van leerjaar 2 om hun vechtkunsten te laten zien. Ditmaal waren ze welkom bij fitlife waaronder begeleiding van een instructeur de sportvorm B-kick werd uitgeprobeerd. B-Kick is een groepsles waarbij gebruik wordt gemaakt van een kickbag.

Lees verder

Informatieavond autisme

Thema-avond

Op woensdag 7 juni vindt er in onze regio een lezing plaats rondom autisme. Gastsprekers en ervaringsdeskundigen deze avond zijn  Vianne Feder en Cilia Maas. Bent u geïnteresseerd, meldt u dan a.u.b. van tevoren aan voor deze avond door gebruik te maken van de contactgegevens in de flyer. De infoavond wordt gehouden bij Schuttershoeve in Weert, van 19.30 tot 21.30 uur.

Lees verder

Lezing door Joseph Oubelkas

LVO-Weert

Je hebt soms van die dagen….. gezeur van je moeder, preek van je leraar. Een bon van de politie omdat je niet eens op de promenade mag fietsen. Altijd moeten ze jou hebben. Tuurlijk voel je je rottig en word je dwars. Nou stel je eens voor dat je onterecht in de gevangenis belandt. En dan ook nog in Marokko. Komt het dan nog ooit goed met je? Op dinsdag 9 mei om 15.15 uur in de aula van Het Kwadrant wordt door Joseph Oubelkas verteld hoe dit verhaal verder gaat. Bekijk hier alvast een fragment. En dat blijft even bij je hangen, denken wij. Alle leerlingen van LVO Weert zijn van harte welkom en de toegang is gratis.

Lees verder

Karate clinic sportklas leerjaar 1

Sportklas

Na een heerlijke vakantie was het aan de sportklas leerjaar 1 direct puffen geblazen. Geen rustige opstart maar direct knallend de laatste periode in. Deze week stond in het thema van vechtsporten. Onder leiding van Shihan van Kessel werd er kennis gemaakt met het Kyokushinkai karate.

Lees verder

Escape the game

Buitenschoolse activiteiten, Sport

Op woensdag 19 april trok de onderbouw van het BRAVO College Cranendonck er wederom op uit deze activiteitenweek. Met z’n alle de bus in op naar Eindhoven. Daar in het indoorsportcentrum werd voor de tweede keer in samenwerking met de Fontys Sporthogeschool een sportdag georganiseerd.

Lees verder

Outdoor Experience

Buitenschoolse activiteiten, Sport

Op dinsdag 18 april werd voor de tweede keer in samenwerking met het CIOS Sittardeen Outdoor Experience georganiseerd in het IJzeren Man gebied te Weert. Met een schuin oog werden de weersvoorspellingen in het zicht gehouden, maar dat bleek onnodig.

Lees verder

Eindexamen Mavo gaat van start!

Eindexamen

Na de Meivakantie is het zover: onze 4-Mavo-leerlingen starten vrijdag 12 mei a.s. met hun eerst eindexamen!
Wij wensen onze leerlingen veel succes met het leren de komende weken en natuurlijk nog meer succes met het maken van alle eindexamenvakken!
Jongens en meisjes, zet hem op!!!!

Lees verder

Jessie Kissen naar NK Turnen

Sport

Twee weken geleden reisde een delegatie van Turnlust af naar het verre Bellingwolde (Groningen) voor de eerste van een serie landelijke halve finales. Onze leerling Jessie Kissen uit B2E probeerde daar een finaleplaats te bemachtigen.

Lees verder

Inloggen Oudertevredenheidsenquête

LVO-Weert

Ga naar de website: www.bravocollege.nl. Vervolgens naar: Rooster à enquête kwaliteitscholen. Log in met: V+ het leerlingnummer van uw zoon of dochter. (bijvoorbeeld: V123450). Wachtwoord: geboortedatum (bijvoorbeeld: 08032003). Mocht er iets niet duidelijk zijn of u kunt niet inloggen, dan graag een mailtje naar e.sturmans@lvo-weert.nl.

Lees verder

Weert Parklaan 1A 6006 NT Weert  |  Tel: + 31 (0)495 - 65 77 40  |  Fax: + 31 (0)495 - 65 77 56
Cranendonck Jan van Schoonvorststraat 1 6021 BP Budel  |  Tel: + 31 (0)495 - 49 14 32  |  Fax: + 31 (0)495 - 49 29 67
Postadres: Postbus 69 6000AB Weert

Copyright © 2017 Het collegecranendonck

Nieuwsbrief
  Op de hoogte
blijven? Meld je aan
Ideeënbus
  heb je een goed idee?
Laat het ons weten >>
Foto's & films uploaden
 

Voeg je eigen
foto's & films toe!

Social media
Bezoek ons op: