Update situatie schoolklimaat vanwege brand in Budel

Bereikbaarheid

De school heeft de brandweer nogmaals verzocht om nog een keer de lucht in en rondom ons gebouw te komen meten. Hieruit bleek dat zowel het zuurstofgehalte als het koolmonoxidegehalte helemaal in orde zijn. We mogen de lokalen luchten en de airconditioners mogen weer aan.
Er hangt mogelijk nog wel een stanklucht buiten, maar er zitten geen schadelijke stoffen in de lucht, aldus de brandweer. Tot zover deze update.

Lees verder

Situatie rondom brand in Budel

Bereikbaarheid

Een aantal ouders maken zich zorgen omtrent de brand in Budel en dientengevolge de situatie in en rondom school. Er is tot op heden bij ons binnen niets aan de hand, aldus de brandweer die vanochtend op school is geweest en metingen heeft verricht. De ramen en deuren houden we dicht en de kinderen mogen in de pauze niet naar buiten. Zodra er iets verandert in de situatie, laten wij dat u direct weten.

Lees verder

Skaten met de sportklas

Sportklas

In de week van 29 mei was het weer aan de sportklas om het een en ander te ontdekken. Gewapend met rolschaatsen, skates, longboards en stepjes verschenen ze op school. Daarmee zou aan verschillende bewegingsvaardigheden gewerkt gaan worden. Het weer was goed gezind, iets te goed misschien wel.

Lees verder

Succesvolle sportdag LVO Weert

LVO-Weert, Sport

Op dinsdag 13 juni 2017 organiseerden de scholen van LVO Weert wederom een gezamenlijke sportdag op en rondom sportpark St. Theunis. Aan deze derde editie deden alle leerlingen van alle leerjaren mee. De leerlingen van leerjaar 1 namen deel aan basketbal, leerjaar 2 ging aan de slag met voetbal. Leerjaar 3, 4 en 5 kregen rondom sportpark St.Theunis sportworkshops aangeboden door verschillende sportinstanties en -verenigingen in de regio Weert, uiteenlopend van bootcamp, schermen, beachvolleybal, waterskiën en waterpolo. Foto’s van de sportdag zijn te vinden in de fotogalerij.

Lees verder

Herkansingen 3-Mavo

MAVO

Donderdag 15 juni zullen de meeste leerlingen van 3-Mavo één of twee toetsen gaan herkansen. Hiermee proberen zij een hoger cijfer te krijgen voor de toets(en), wat weer meetelt voor het schoolexamen.
Op die dag zijn er geen normale lessen voor 3-Mavo, dus de leerlingen die géén herkansingen doen, hebben dan geen les.
Wij wensen de herkansers veel succes a.s. donderdag!

Lees verder

Eindexamens 4-Mavo

Eindexamen

Onze leerlingen van 4-Mavo hebben de afgelopen weken hun uiterste best gedaan om de eindexamens van de diverse vakken zo goed mogelijk te maken. Alle examens zijn goed verlopen en de leerlingen zijn nu in afwachting van hun eindscore. De verlossende uitslag zal op woensdag 14 juni tussen 16.00 uur en 18.00 uur telefonisch aan de eindexamenkandidaten bekend worden gemaakt. We hopen met z'n allen dat de leerlingen het gehaald hebben. We zullen duimen!

Lees verder

Lieke Broers Nederlands Kampioen Turnen Toestel Balk

Sport

Onze leerlingen Lieke Broers uit klas B1E en Jessie Kissen uit klas B2E hebben in het  weekend van 20 en 21 mei meegedaan aan de Nederlandse Kampioenschappen Turnen Junior 2e divisie in Alphen aan de Rijn. Beide dames hebben daar uitstekend hun best gedaan en zijn respectievelijk als 15e en 33e van Nederland geëindigd. Ook mocht Lieke samen met de 9 beste turnsters van Nederland uitkomen op het toestel "balk". Hierop heeft zij het fantastisch gedaan en is derhalve voor de tweede keer op rij Nederlands kampioen!!! Dames, jullie hebben een fantastische prestatie neergezet! Proficiat!!

Lees verder

Woensdag 14 juni lessen tot 14.30 uur

Rooster

Op woensdag 14 juni a.s. zullen de eindexamenkandidaten te horen krijgen of ze geslaagd zijn of toch een herkansing zullen moeten doen. Voorafgaand aan deze uitslag is er 's middags een examenvergadering voor alle vakdocenten van 4-Mavo. In verband met deze vergadering zal de school die dag om 14.30 uur uit zijn.

Lees verder

Nieuwe leden voor de Ouderraad gezocht!

Buitenschoolse activiteiten

Het BRAVO! College heeft al een aantal jaren een ouderraad. In deze ouderraad zitten ouders van leerlingen uit diverse leerjaren en diverse niveaus. Aangezien een aantal van deze leerlingen hun schoolcarrière bij ons bijna hebben afgerond, gaan hun ouders de ouderraad verlaten. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe leden.

Lees verder

Personeelsdag

LVO-Weert

Op vrijdag 9 juni a.s. zal onze school gesloten zijn in verband met een personeelsdag voor alle medewerkers van de scholen van LVO-Weert. Dit betekent dat alle leerlingen die dag vrij zijn.

Lees verder

Weert Parklaan 1A 6006 NT Weert  |  Tel: + 31 (0)495 - 65 77 40  |  Fax: + 31 (0)495 - 65 77 56
Cranendonck Jan van Schoonvorststraat 1 6021 BP Budel  |  Tel: + 31 (0)495 - 49 14 32  |  Fax: + 31 (0)495 - 49 29 67
Postadres: Postbus 69 6000AB Weert

Copyright © 2017 Het collegecranendonck

Nieuwsbrief
  Op de hoogte
blijven? Meld je aan
Ideeënbus
  heb je een goed idee?
Laat het ons weten >>
Foto's & films uploaden
 

Voeg je eigen
foto's & films toe!

Social media
Bezoek ons op: