Paasverrassing

Buitenschoolse activiteiten

Op vrijdag 14 april j.l. verraste de ouderraad van het BRAVO! College leerlingen en personeel met rijkelijk gevulde paasschalen. Dit zorgde voor veel blije gezichten. Namens alle leerlingen en het personeel danken wij de ouderraad voor dit leuke initiatief!

 

Lees verder

Inschrijving sportdag LVO Weert

LVO-Weert, Sport

Op dinsdag 13 juni 2017 organiseren de scholen van LVO Weert wederom een gezamenlijke sportdag op en rondom sportpark St. Theunis. Aan deze derde editie doen alle leerlingen van alle leerjaren mee, zo'n 3000 in totaal. Leerjaar 3, 4 en 5 krijgen rondom sportpark St. Theunis sportworkshops aangeboden door verschillende sportinstanties en – verenigingen in de regio Weert. De inschrijving hiervoor start op maandag 8 mei, 8:00 uur via deze link. Klik op 'lees verder' voor de regels omtrent de inschrijving en voor een overzicht van de workshops.

Lees verder

Bezoek BRAVO!-leerlingen aan AZC Weert

Kunst & Cultuur

Vrijdag 21 april gaan de leerlingen van leerjaar 1 en 2 naar het Asielzoekerscentrum in Weert om samen met een aantal asielzoekers workshops te volgen. Dit gebeurt in het kader van CKV in de Activiteitenweek. Het zal ongetwijfeld een leuke en leerzame ontmoeting worden, waarbij het gezichtsveld en het begrip van onze leerlingen voor het hoe en waarom van asielzoekers hopelijk wordt vergroot. Hierna volgt een persbericht over deze dag.

Lees verder

Radio 538-feest

Technasium

Zoals u misschien gehoord heeft, hebben de Technasium-leerlingen van Het College Weert een feest van Radio 538 t.w.v. €5000,- gewonnen, een geweldige prestatie! Dit project, een project over veilig omgaan met de mobiele telefoon in het verkeer, was een groot succes. Het 538-feest wordt gegeven op woensdag 24 mei. De locatie is de Poort van Limburg. Dit feest is ook toegankelijk voor de leerlingen van het BRAVO! College, Philips van Horne en Het Kwadrant. Enkele belangrijke zaken omtrent dit feest:

 

Lees verder

Indeling workshops CKV-dag AZC Weert

Kunst & Cultuur

Vrijdag 21 april a.s. is er weer een CKV-dag georganiseerd voor de leerlingen van leerjaar 1 en 2. Zij gaan die dag naar het Asielzoekerscentrum in Weert, waar ze een workshop gaan volgen. Bij het Front Office hangt een overzicht waarop de leerlingen kunnen zien bij welke workshop ze zijn ingedeeld en welk nummer deze workshop heeft. Dit nummer moeten de leerlingen goed onthouden voor a.s. vrijdag. Wilt u uw zoon/dochter erop attenderen om woensdag- of donderdagochtend goed op dit overzicht te kijken? Lees hier nogmaals de uitgebreide informatie die de leerlingen reeds ontvangen hebben.

Lees verder

Meivakantie

Bereikbaarheid

In verband met de meivakantie is de school gesloten van maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei 2017. Belt u voor zeer dringende zaken/noodgevallen het algemene nummer van de school (0495- 49 14 32). U ontvangt dan verdere instructies. Voor alle andere zaken staan wij u na de vakantie graag te woord. U kunt ons op maandag 8 mei vanaf 8:00 uur weer bereiken. Het BRAVO! College wenst u een fijne meivakantie!

Lees verder

Sportdag LVO Weert

LVO-Weert

Op dinsdag 13 juni 2017 organiseren de scholen van LVO Weert wederom een gezamenlijke sportdag op en rondom sportpark St. Theunis. Aan deze derde editie doen alle leerlingen van alle leerjaren mee, zo'n 3000 in totaal. De leerlingen van leerjaar 1 en 2 nemen deel aan een aantal vooraf vastgestelde sporten. Leerjaar 3, 4 en 5 krijgen rondom sportpark St.Theunis sportworkshops aangeboden door verschillende sportinstanties en -verenigingen in de regio Weert. Hiervoor kunnen zij zich vanaf maandag 8 mei online inschrijven. Meer informatie volgt.

Lees verder

Coach van de huiswerkmaker bovenbouw

Voorlichting

Leerlingen die de onderbouw veelal probleemloos doorlopen, lopen soms in de bovenbouw (volledig) vast. Er wordt in de bovenbouw opeens een beroep gedaan op heel andere vaardigheden dan in de onderbouw. Te vaak vergeten we dat de stap van onder-  naar bovenbouw een heel grote stap kan zijn. Om u en uw zoon/dochter een helpende hand hierin te bieden, organiseren we drie avonden met de thema’s: plannen, leerstrategieën en motivatie. Tijdens deze avonden gaan we praktisch aan de slag. De avonden zijn bedoeld voor ouders en leerlingen van VWO-4, HAVO 4 en MAVO-3. Interesse? De eerste bijeenkomst heeft reeds plaatsgevonden. De derde bijeenkomst is op dinsdag 9 mei 2017. Het thema is 'motivatie'. Benieuwd? Kijk hier hoe u zich aan kunt melden.

Lees verder

Storing Magister app opgelost

Magister

Het probleem dat vorige week ontstond op de Magister app is opgelost. Magister verzoekt alle gebruikers om de nieuwe app in de appstore te downloaden. Met de gedownloade app zouden de problemen verholpen moeten zijn.

Lees verder

Activiteitenweek leerjaar 2

Kunst & Cultuur

Hierna leest u het programma voor de activiteitenweek voor leerjaar 2.

Lees verder

Weert Parklaan 1A 6006 NT Weert  |  Tel: + 31 (0)495 - 65 77 40  |  Fax: + 31 (0)495 - 65 77 56
Cranendonck Jan van Schoonvorststraat 1 6021 BP Budel  |  Tel: + 31 (0)495 - 49 14 32  |  Fax: + 31 (0)495 - 49 29 67
Postadres: Postbus 69 6000AB Weert

Copyright © 2017 Het collegecranendonck

Nieuwsbrief
  Op de hoogte
blijven? Meld je aan
Ideeënbus
  heb je een goed idee?
Laat het ons weten >>
Foto's & films uploaden
 

Voeg je eigen
foto's & films toe!

Social media
Bezoek ons op: