ma 18 september 2017
t/m vr 22 september 2017
ma 18 september 2017
t/m do 21 september 2017
ma 25 september 2017
t/m
di 26 september 2017
t/m
vr 29 september 2017
t/m

NieuwsPoll

Turnster Lieke Broers

Sport

In onze vorige nieuwsbrief hebben we aandacht besteed aan de mooie prestaties van turnster Jessie Kissen. Helaas zijn we toen vergeten om te vermelden dat onze leerlinge Lieke Broers van B1E ook geweldig had gepresteerd. Onze excuses hiervoor! Hieronder volgen haar prestaties en een aantal actiefoto's.

 

Lees verder

Cito 1-meting

Onderwijs

Dinsdag 23 mei en woensdag 24 mei zullen alle leerlingen van leerjaar 1 wederom een Cito-toets gaan maken en wel de 1-meting. Deze toetsen beginnen om 8.45 uur en ze duren tot 14.00 uur. Daarna zijn deze leerlingen vrij. Dit betekent dat zij dinsdag en woensdag niet de normale lessen zullen volgen.

Lees verder

Europese Jeugdsportdagen

Sport

Vanmiddag zijn een 20-tal leerlingen vanuit Budel met de bus vertrokken richting Luxemburg naar Differdange. Daar gaan zij Nederland vertegenwoordigen tijdens de Europese Jeugdsportdagen. Wij wensen hen veel succes en heel veel plezier dit weekend. Hopelijk komen ze met een beker terug!

Lees verder

Kinkhoest

Zorg

Onze school heeft inmiddels van twee ouders melding gekregen dat hun kind kinkhoest heeft. Bij één leerling is het hoesten al vóór de Meivakantie begonnen, waardoor het na de vakantie niet meer besmettelijk was. Bij de andere leerling is de kinkhoest deze week geconstateerd, waardoor het misschien nog wel besmettelijk is.  

Lees verder

Telefonische oplichting

LVO-Weert

Onlangs kreeg één van onze scholen een melding binnen van een ouder die een verdacht telefoontje had ontvangen. Iemand deed zich hierbij voor als bestuurder van de school. Tijdens het telefoongesprek werd aangegeven dat hun kind iets kapot zou hebben gemaakt. De bestuurder vroeg daartoe om betaling van de schade, zijnde 200 euro. Daarnaast werd verzocht om het mailadres door te geven om de factuur door te kunnen sturen. De betreffende ouder vertrouwde dit verhaal gelukkig niet en heeft contact opgenomen met de school.

Lees verder

Nieuwsbrief MR

MR

De Medezeggenschapsraad van Het College informeert vanaf dit schooljaar leerlingen, ouders en medewerkers via een nieuwsbrief over de onderwerpen die in hun vergaderingen aan de orde zijn gekomen. Benieuwd? De tweede nieuwsbrief is hier te zien. In deze uitgave onder andere de pilot Gymnasium, de jaarkalender, het transitieplan, het voorstel gedragscode en kledingvoorschriften, de benoeming van de sectordirecteur van het BRAVO! College en de toekomst van LVO Weert.

Lees verder

Hoofdluis

Zorg

De school heeft een melding gekregen van een ouder dat haar kind hoofdluis heeft. Wij vinden het van belang u hiervan op de hoogte te stellen. Om uitbreiding van hoofdluis te voorkomen, hebben wij uw medewerking nodig. Wij vragen u om bij uw kind(eren), maar ook uzelf en andere huisgenoten de haren te (laten) controleren op hoofdluis. Bij aanwezigheid van luizen en/of neten (eitjes) verzoeken wij u dit zo spoedig mogelijk te melden aan de school.

Lees verder

B-Kick sportklas leerjaar 2

Sportklas

Op woensdag 10 mei was het de beurt aan de sportklassers van leerjaar 2 om hun vechtkunsten te laten zien. Ditmaal waren ze welkom bij fitlife waaronder begeleiding van een instructeur de sportvorm B-kick werd uitgeprobeerd. B-Kick is een groepsles waarbij gebruik wordt gemaakt van een kickbag.

Lees verder

Informatieavond autisme

Thema-avond

Op woensdag 7 juni vindt er in onze regio een lezing plaats rondom autisme. Gastsprekers en ervaringsdeskundigen deze avond zijn  Vianne Feder en Cilia Maas. Bent u geïnteresseerd, meldt u dan a.u.b. van tevoren aan voor deze avond door gebruik te maken van de contactgegevens in de flyer. De infoavond wordt gehouden bij Schuttershoeve in Weert, van 19.30 tot 21.30 uur.

Lees verder

Lezing door Joseph Oubelkas

LVO-Weert

Je hebt soms van die dagen….. gezeur van je moeder, preek van je leraar. Een bon van de politie omdat je niet eens op de promenade mag fietsen. Altijd moeten ze jou hebben. Tuurlijk voel je je rottig en word je dwars. Nou stel je eens voor dat je onterecht in de gevangenis belandt. En dan ook nog in Marokko. Komt het dan nog ooit goed met je? Op dinsdag 9 mei om 15.15 uur in de aula van Het Kwadrant wordt door Joseph Oubelkas verteld hoe dit verhaal verder gaat. Bekijk hier alvast een fragment. En dat blijft even bij je hangen, denken wij. Alle leerlingen van LVO Weert zijn van harte welkom en de toegang is gratis.

Lees verder

Weert Parklaan 1A 6006 NT Weert  |  Tel: + 31 (0)495 - 65 77 40  |  Fax: + 31 (0)495 - 65 77 56
Cranendonck Jan van Schoonvorststraat 1 6021 BP Budel  |  Tel: + 31 (0)495 - 49 14 32  |  Fax: + 31 (0)495 - 49 29 67
Postadres: Postbus 69 6000AB Weert

Copyright © 2017 Het collegecranendonck

Nieuwsbrief
  Op de hoogte
blijven? Meld je aan
Ideeënbus
  heb je een goed idee?
Laat het ons weten >>
Foto's & films uploaden
 

Voeg je eigen
foto's & films toe!

Social media
Bezoek ons op: