Activiteitenweek leerjaar 1

Kunst & Cultuur

Hierna vindt u het schema van de activiteitenweek voor leerjaar 1.

Lees verder

Jeugd- en Politiekdag

HAVO-Atheneum

Dinsdag 4 april is de Jeugd- en Politiekdag voor de leerlingen van klas B2D en B2E. Aangezien dit een lange dag wordt, is besloten om deze leerlingen op woensdagochtend het 1e en 2e lesuur vrij te geven. De toets wiskunde die B2E woensdag heeft, gaat wel gewoon door.

Lees verder

Docentenwissel Biologie

Rooster

Met ingang van 3 april zal er een docentenwissel plaatsvinden voor het vak Biologie voor de klassen B1C en B1E. Deze klassen hadden meneer Haex als docent i.v.m. het langdurige ziekteproces van mevrouw Gottenbos. Het herstel van mevrouw Gottenbos verloopt echter voorspoedig, waardoor zij de Biologie-lessen van B1C en B1E van meneer Haex zal overnemen en deze tot het einde van dit schooljaar zal gaan verzorgen.

Lees verder

Inloop-uur rekenvaardigheden

Onderwijs

Vanaf 29 maart j.l. is er een inloop-uur gestart voor leerlingen die moeite hebben met bepaalde onderdelen van rekenen. Dit inloop-uur zal iedere woensdag van 15.00 uur tot 16.00 uur plaatsvinden in het computerlokaal, onder begeleiding van meneer Derks en mevrouw van Nisselroy.

Lees verder

“Cum laude” voor het kwaliteitskeurmerk LOOT

Topsport Talentschool

De stichting LOOT heeft op vrijdag 31 maart 2017 de vier scholen van LVO-Weert gevisiteerd. De auditcie heeft een panel van leerlingen, ouders, LOOT-begeleiders en directie bevraagd over de vastgestelde criteria die behoren bij het kwaliteitskeurmerk LOOT. Auditcie: “Als we een cijfer moeten geven dan verdient LVO-Weert een 8,5!” En natuurlijk zijn er ook enkele verbeterpunten die we zullen oppakken. Dit geweldige resultaat hebben we te danken aan een bevlogen team van LOOT-begeleiders.

Lees verder

Beroepenfeest Weert On Stage

Buitenschoolse activiteiten

On Stage komt eraan! Dinsdag 11 April a.s. is het beroepenfeest voor onze Mavo-3-leerlingen. Zij worden die dag 's middags om 14.00 uur in het Franciscushuis te Weert verwacht. Het wordt één groot feest, waarbij de leerlingen via de rode loper op het podium zullen komen. We zoeken eigenlijk nog een aantal zelfstandige ondernemers en andere beroepsbeoefenaren, die hun medewerking aan bovenstaande zouden willen verlenen. Klik op 'lees verder' voor meer informatie.

Lees verder

LSD openbaar evenement

LVO-Weert

In diverse media heeft u kunnen lezen over het LSD-festival op vrijdag 21 april in Weert; het festival dat is opgericht ter ere van de eindexamenkandidaten die op deze dag hun laatste schooldag vieren in Weert. Graag willen wij nogmaals benadrukken dat het LSD Festival een openbaar evenement is dat buiten de verantwoordelijkheid van de scholen om georganiseerd wordt. De kaartverkoop en promotie vinden dus ook niet op de scholen plaats.

Lees verder

Basketball Academy Limburg U18 wint NBB beker

Sport

De basketballers van de Basketball Academy Limburg hebben de NBB Beker in de leeftijdsklasse Mannen U18 veroverd. Dat deden ze vrijdagavond na een zinderende comeback. Tegenstander Lokomotief uit Rijswijk stond het hele duel op voorsprong, maar in de laatste minuten van de wedstrijd gingen de Limburgers toch met de beker aan de haal. In Utrecht werd het 83-75 in het voordeel van de Limburgse ploeg.

Lees verder

Tafeltennis met de sportklas

Sportklas

In de eerste week na de carnavalsvakantie stond tafeltennis vereniging Budilia weer klaar om de sportklas van de vetste tafeltennis trics te voorzien. De tafeltennistafels werden uit de stalling gehaald en de nodige balletjes werden warm geslagen. Zo makkelijk als het lijkt zo moeilijk bleek het te zijn.

Lees verder

Vliegende start ticketverkoop LSD

LSD

250 Tickets verkocht in 3 minuten: Op maandag 20 maart 19:00 uur ging de online verkoop van het LSD Festival 2017 van start. De eerste 250 ‘Early Bird’ tickets waren binnen 3 minuten uitverkocht. Binnen een uur waren er al meer dan 500 tickets verkocht. Het LSD Festival 2017 is een openbaar evenement ter ere van alle eindexamenkandidaten die dit jaar in Weert afstuderen en wordt buiten de verantwoordelijkheid van de scholen om georganiseerd.

Lees verder

Weert Parklaan 1A 6006 NT Weert  |  Tel: + 31 (0)495 - 65 77 40  |  Fax: + 31 (0)495 - 65 77 56
Cranendonck Jan van Schoonvorststraat 1 6021 BP Budel  |  Tel: + 31 (0)495 - 49 14 32  |  Fax: + 31 (0)495 - 49 29 67
Postadres: Postbus 69 6000AB Weert

Copyright © 2017 Het collegecranendonck

Nieuwsbrief
  Op de hoogte
blijven? Meld je aan
Ideeënbus
  heb je een goed idee?
Laat het ons weten >>
Foto's & films uploaden
 

Voeg je eigen
foto's & films toe!

Social media
Bezoek ons op: