ma 18 september 2017
t/m vr 22 september 2017
ma 18 september 2017
t/m do 21 september 2017
ma 25 september 2017
t/m
di 26 september 2017
t/m
vr 29 september 2017
t/m

NieuwsPoll

Karate clinic sportklas leerjaar 1

Sportklas

Na een heerlijke vakantie was het aan de sportklas leerjaar 1 direct puffen geblazen. Geen rustige opstart maar direct knallend de laatste periode in. Deze week stond in het thema van vechtsporten. Onder leiding van Shihan van Kessel werd er kennis gemaakt met het Kyokushinkai karate.

Lees verder

Escape the game

Buitenschoolse activiteiten, Sport

Op woensdag 19 april trok de onderbouw van het BRAVO College Cranendonck er wederom op uit deze activiteitenweek. Met z’n alle de bus in op naar Eindhoven. Daar in het indoorsportcentrum werd voor de tweede keer in samenwerking met de Fontys Sporthogeschool een sportdag georganiseerd.

Lees verder

Outdoor Experience

Buitenschoolse activiteiten, Sport

Op dinsdag 18 april werd voor de tweede keer in samenwerking met het CIOS Sittardeen Outdoor Experience georganiseerd in het IJzeren Man gebied te Weert. Met een schuin oog werden de weersvoorspellingen in het zicht gehouden, maar dat bleek onnodig.

Lees verder

Eindexamen Mavo gaat van start!

Eindexamen

Na de Meivakantie is het zover: onze 4-Mavo-leerlingen starten vrijdag 12 mei a.s. met hun eerst eindexamen!
Wij wensen onze leerlingen veel succes met het leren de komende weken en natuurlijk nog meer succes met het maken van alle eindexamenvakken!
Jongens en meisjes, zet hem op!!!!

Lees verder

Jessie Kissen naar NK Turnen

Sport

Twee weken geleden reisde een delegatie van Turnlust af naar het verre Bellingwolde (Groningen) voor de eerste van een serie landelijke halve finales. Onze leerling Jessie Kissen uit B2E probeerde daar een finaleplaats te bemachtigen.

Lees verder

Inloggen Oudertevredenheidsenquête

LVO-Weert

Ga naar de website: www.bravocollege.nl. Vervolgens naar: Rooster à enquête kwaliteitscholen. Log in met: V+ het leerlingnummer van uw zoon of dochter. (bijvoorbeeld: V123450). Wachtwoord: geboortedatum (bijvoorbeeld: 08032003). Mocht er iets niet duidelijk zijn of u kunt niet inloggen, dan graag een mailtje naar e.sturmans@lvo-weert.nl.

Lees verder

Paasverrassing

Buitenschoolse activiteiten

Op vrijdag 14 april j.l. verraste de ouderraad van het BRAVO! College leerlingen en personeel met rijkelijk gevulde paasschalen. Dit zorgde voor veel blije gezichten. Namens alle leerlingen en het personeel danken wij de ouderraad voor dit leuke initiatief!

 

Lees verder

Inschrijving sportdag LVO Weert

LVO-Weert, Sport

Op dinsdag 13 juni 2017 organiseren de scholen van LVO Weert wederom een gezamenlijke sportdag op en rondom sportpark St. Theunis. Aan deze derde editie doen alle leerlingen van alle leerjaren mee, zo'n 3000 in totaal. Leerjaar 3, 4 en 5 krijgen rondom sportpark St. Theunis sportworkshops aangeboden door verschillende sportinstanties en – verenigingen in de regio Weert. De inschrijving hiervoor start op maandag 8 mei, 8:00 uur via deze link. Klik op 'lees verder' voor de regels omtrent de inschrijving en voor een overzicht van de workshops.

Lees verder

Bezoek BRAVO!-leerlingen aan AZC Weert

Kunst & Cultuur

Vrijdag 21 april gaan de leerlingen van leerjaar 1 en 2 naar het Asielzoekerscentrum in Weert om samen met een aantal asielzoekers workshops te volgen. Dit gebeurt in het kader van CKV in de Activiteitenweek. Het zal ongetwijfeld een leuke en leerzame ontmoeting worden, waarbij het gezichtsveld en het begrip van onze leerlingen voor het hoe en waarom van asielzoekers hopelijk wordt vergroot. Hierna volgt een persbericht over deze dag.

Lees verder

Radio 538-feest

Technasium

Zoals u misschien gehoord heeft, hebben de Technasium-leerlingen van Het College Weert een feest van Radio 538 t.w.v. €5000,- gewonnen, een geweldige prestatie! Dit project, een project over veilig omgaan met de mobiele telefoon in het verkeer, was een groot succes. Het 538-feest wordt gegeven op woensdag 24 mei. De locatie is de Poort van Limburg. Dit feest is ook toegankelijk voor de leerlingen van het BRAVO! College, Philips van Horne en Het Kwadrant. Enkele belangrijke zaken omtrent dit feest:

 

Lees verder

Weert Parklaan 1A 6006 NT Weert  |  Tel: + 31 (0)495 - 65 77 40  |  Fax: + 31 (0)495 - 65 77 56
Cranendonck Jan van Schoonvorststraat 1 6021 BP Budel  |  Tel: + 31 (0)495 - 49 14 32  |  Fax: + 31 (0)495 - 49 29 67
Postadres: Postbus 69 6000AB Weert

Copyright © 2017 Het collegecranendonck

Nieuwsbrief
  Op de hoogte
blijven? Meld je aan
Ideeënbus
  heb je een goed idee?
Laat het ons weten >>
Foto's & films uploaden
 

Voeg je eigen
foto's & films toe!

Social media
Bezoek ons op: