ma 18 september 2017
t/m vr 22 september 2017
ma 18 september 2017
t/m do 21 september 2017
ma 25 september 2017
t/m
di 26 september 2017
t/m
vr 29 september 2017
t/m

NieuwsPoll

Indeling workshops CKV-dag AZC Weert

Kunst & Cultuur

Vrijdag 21 april a.s. is er weer een CKV-dag georganiseerd voor de leerlingen van leerjaar 1 en 2. Zij gaan die dag naar het Asielzoekerscentrum in Weert, waar ze een workshop gaan volgen. Bij het Front Office hangt een overzicht waarop de leerlingen kunnen zien bij welke workshop ze zijn ingedeeld en welk nummer deze workshop heeft. Dit nummer moeten de leerlingen goed onthouden voor a.s. vrijdag. Wilt u uw zoon/dochter erop attenderen om woensdag- of donderdagochtend goed op dit overzicht te kijken? Lees hier nogmaals de uitgebreide informatie die de leerlingen reeds ontvangen hebben.

Lees verder

Meivakantie

Bereikbaarheid

In verband met de meivakantie is de school gesloten van maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei 2017. Belt u voor zeer dringende zaken/noodgevallen het algemene nummer van de school (0495- 49 14 32). U ontvangt dan verdere instructies. Voor alle andere zaken staan wij u na de vakantie graag te woord. U kunt ons op maandag 8 mei vanaf 8:00 uur weer bereiken. Het BRAVO! College wenst u een fijne meivakantie!

Lees verder

Sportdag LVO Weert

LVO-Weert

Op dinsdag 13 juni 2017 organiseren de scholen van LVO Weert wederom een gezamenlijke sportdag op en rondom sportpark St. Theunis. Aan deze derde editie doen alle leerlingen van alle leerjaren mee, zo'n 3000 in totaal. De leerlingen van leerjaar 1 en 2 nemen deel aan een aantal vooraf vastgestelde sporten. Leerjaar 3, 4 en 5 krijgen rondom sportpark St.Theunis sportworkshops aangeboden door verschillende sportinstanties en -verenigingen in de regio Weert. Hiervoor kunnen zij zich vanaf maandag 8 mei online inschrijven. Meer informatie volgt.

Lees verder

Coach van de huiswerkmaker bovenbouw

Voorlichting

Leerlingen die de onderbouw veelal probleemloos doorlopen, lopen soms in de bovenbouw (volledig) vast. Er wordt in de bovenbouw opeens een beroep gedaan op heel andere vaardigheden dan in de onderbouw. Te vaak vergeten we dat de stap van onder-  naar bovenbouw een heel grote stap kan zijn. Om u en uw zoon/dochter een helpende hand hierin te bieden, organiseren we drie avonden met de thema’s: plannen, leerstrategieën en motivatie. Tijdens deze avonden gaan we praktisch aan de slag. De avonden zijn bedoeld voor ouders en leerlingen van VWO-4, HAVO 4 en MAVO-3. Interesse? De eerste bijeenkomst heeft reeds plaatsgevonden. De derde bijeenkomst is op dinsdag 9 mei 2017. Het thema is 'motivatie'. Benieuwd? Kijk hier hoe u zich aan kunt melden.

Lees verder

Storing Magister app opgelost

Magister

Het probleem dat vorige week ontstond op de Magister app is opgelost. Magister verzoekt alle gebruikers om de nieuwe app in de appstore te downloaden. Met de gedownloade app zouden de problemen verholpen moeten zijn.

Lees verder

Activiteitenweek leerjaar 2

Kunst & Cultuur

Hierna leest u het programma voor de activiteitenweek voor leerjaar 2.

Lees verder

Activiteitenweek leerjaar 1

Kunst & Cultuur

Hierna vindt u het schema van de activiteitenweek voor leerjaar 1.

Lees verder

Jeugd- en Politiekdag

HAVO-Atheneum

Dinsdag 4 april is de Jeugd- en Politiekdag voor de leerlingen van klas B2D en B2E. Aangezien dit een lange dag wordt, is besloten om deze leerlingen op woensdagochtend het 1e en 2e lesuur vrij te geven. De toets wiskunde die B2E woensdag heeft, gaat wel gewoon door.

Lees verder

Docentenwissel Biologie

Rooster

Met ingang van 3 april zal er een docentenwissel plaatsvinden voor het vak Biologie voor de klassen B1C en B1E. Deze klassen hadden meneer Haex als docent i.v.m. het langdurige ziekteproces van mevrouw Gottenbos. Het herstel van mevrouw Gottenbos verloopt echter voorspoedig, waardoor zij de Biologie-lessen van B1C en B1E van meneer Haex zal overnemen en deze tot het einde van dit schooljaar zal gaan verzorgen.

Lees verder

Inloop-uur rekenvaardigheden

Onderwijs

Vanaf 29 maart j.l. is er een inloop-uur gestart voor leerlingen die moeite hebben met bepaalde onderdelen van rekenen. Dit inloop-uur zal iedere woensdag van 15.00 uur tot 16.00 uur plaatsvinden in het computerlokaal, onder begeleiding van meneer Derks en mevrouw van Nisselroy.

Lees verder

Weert Parklaan 1A 6006 NT Weert  |  Tel: + 31 (0)495 - 65 77 40  |  Fax: + 31 (0)495 - 65 77 56
Cranendonck Jan van Schoonvorststraat 1 6021 BP Budel  |  Tel: + 31 (0)495 - 49 14 32  |  Fax: + 31 (0)495 - 49 29 67
Postadres: Postbus 69 6000AB Weert

Copyright © 2017 Het collegecranendonck

Nieuwsbrief
  Op de hoogte
blijven? Meld je aan
Ideeënbus
  heb je een goed idee?
Laat het ons weten >>
Foto's & films uploaden
 

Voeg je eigen
foto's & films toe!

Social media
Bezoek ons op: