Sportline

Ben jij geen topsporter, maar wel graag met sport bezig? Dan kun je je aanmelden voor de speciale Sportline. Je krijgt dan eenmaal per week extra sportlessen, waarvoor je regelmatig buiten de school sport. Behalve dat je met sport bezig bent, maak je ook nog eens kennis met veel verschillende sporten zoals tennis, golf, klimmen en freerunning. Minimaal één keer per jaar maak je bovendien een leuk, sportief uitstapje met de hele groep. Deelname aan de Sportline is mogelijk in het eerste, tweede en derde leerjaar. De Sportline wordt per leerjaar samengesteld.


Deelname

De Sportline is bedoeld voor alle leerlingen die graag sporten én een goede sportieve instelling hebben. Ook voor leerlingen die zich willen verbreden in de sport is het een uitgelezen mogelijkheid. Via de Sportline kun je kennismaken met andere sporten, iets waar je buiten school vaak niet aan toe komt. Een sportieve instelling en een goede motivatie zijn belangrijk om aan de Sportline deel te nemen. Het individuele sportniveau is niet van belang. 


Activiteiten

Leerlingen van de Sportline krijgen een breed scala aan sporten aangeboden, zoals watersporten, klimsporten en andere outdoor- sporten. Ook krijg je verdieping aangeboden in sporten zoals voet-bal, softbal en hockey. Voor deze activiteiten sport je regelmatig buiten de school. In het tweede en derde leerjaar worden de sporten verder uitgediept en krijg je voortdurend nieuwe uitdagingen aangeboden. Zo kun je je ook op sportief gebied verder ontwikkelen.  In leerjaar drie is er als spectaculaire afsluiting een waar wintersportkamp.


Aanmelden en kosten

Elke leerling die naar de brugklas gaat, kan zich voor de Sportline aanmelden. Ook leerlingen die naar het tweede of derde leerjaar gaan, kunnen zich alsnog aanmelden. Bij deelname aan de Sportline is een aanvullende bijdrage van € 150,- vereist. Dit is nodig om de extra lessen en de externe sportactiviteiten te kunnen bekostigen.
Let op! Voor leerjaar drie is de aanvullende bijdrage € 60,-, aangezien Sportline ná het winterkamp vervalt.

Zodra alle aanmeldingen zijn geregistreerd, krijgt u een bevestiging van deelname aan het Sportline- project. Daarna wordt u verwezen naar Colada Sport 2000 en kunt u een gratis sportshirt ophalen.

Hier vindt u het aanmeldformulier voor Sportline. 

Voor vragen over sportline kunt u contact opnemen met de coördinator van de sportklas, dhr. Oelers (k.oelers@stichtinglvo.nl).

 

BRAVO! College Cranendonck

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!