LAN Party

26 juni 2018
Terug

Donderdag 5 juli 2018 gaat het gebeuren… LVO Weert organiseert voor de vijfde keer een LAN-Party. Vanaf 9:00 tot 23:00 uur kunnen gameliefhebbers hun hart ophalen op de Philips van Horne. De hele dag worden er computergames gespeeld en is er volop de gelegenheid om kennis uit te wisselen. Van ‘Unreal Tournament 2004’ tot ‘Call of Duty 2’, er is dus voor iedereen wel wat te doen! De LAN-Party is toegankelijk voor alle leerlingen én personeel van de Philips van Horne, Het Kwadrant, Het College Weert én BRAVO! College Cranendonck. We hebben al 25 aanmeldingen. Ben jij er ook bij? Schrijf je dan nu in! Voor het avondeten wordt gezorgd.

Ben je dus een leerling of een docent van een van onze scholen: ben je van harte welkom!! Lijkt je het ook leuk om mee te doen, schrijf je dan nu in!


Inschrijven

De organisatie van de LAN-Party ligt volledig in handen van de school. De infrastructuur wordt door de school verzorgd, de deelnemers nemen zelf hun hardware en netwerkkabel mee. Inschrijven voor de LAN-Party is verplicht en kan online. Na inschrijving ontvang je een document met algemene voorwaarden met daarin beschreven de spelregels, wat je mee magen nemen, etc. Dit document moet ondertekend worden door ouder of voogd en is direct ook het entreebewijs voor die dag. Geen inschrijving betekent géén toegang tot de LAN party. De LAN-Party is exclusief voor leerlingen en docenten van de scholen.

Kosten

Voor de deelname aan de LAN-Party vragen we een kleine bijdrage van 3 euro per persoon. Deze graag zo snel mogelijk na inschrijving overhandigen aan dhr. Kessels (Het College) en dhr. Leenhouts of dhr. Logister (Philips van Horne). Voor de leerlingen van Het Kwadrant en BRAVO! College wordt nog een inleverpunt geregeld.


Games

Tijdens de LAN-Party worden onder andere de volgende games gespeeld:

  • Unreal tournament 2004 (Wordt aangeleverd tijdens lanparty)
  • Call of Duty 2  (Wordt aangeleverd tijdens lanparty)
  • Worms Armageddon (Wordt aangeleverd tijdens lanparty)
  • Trackmania Nations (gratis te downloaden via Steam)
  • Teamfortress 2 (gratis te downloaden via Steam)
  • Streetfighter 2 (via console)
  • Uiteraard kunnen ook andere spellen worden gespeeld, zoals Counterstrike of Battlefront, mits genoeg mensen het spel hebben.

Er zal nog een compo-overzicht volgen.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Schrijf je dan nu in! Heb je vragen, mail dan naar Wee-LAN@lvo-weert.nl of vraag het aan een van de docenten dhr. Kessels (Het College) en dhr. Leenhouts/dhr. Logister (Philips van Horne).

 

BRAVO! College Cranendonck

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!