Meeloopmiddagen

23 januari 2020
Terug

Binnenkort maken alle groep 8-leerlingen met hun ouders/verzorgers en leerkrachten op de basisschool een keuze voor een vervolgopleiding in het voortgezet onderwijs. Een grote stap en belangrijke beslissing! Graag nodigen wij alle groep 8-leerlingen uit voor onze meeloopmiddagen. Je kunt dan kennismaken met de school van jouw keuze.

Data

De meeloopmiddagen op Het Kwadrant, de Philips van Horne, BRAVO! College, Het College Weert en KOERS zijn op woensdag 12 en woensdag 19 februari 2020. Alle leerlingen groep 8 ontvangen begin januari via hun basisschool een uitnodigingsbrief.

Praktijkonderwijs

Het Praktijkonderwijs op Het Kwadrant neemt niet deel aan de meeloopmiddagen. Indien u of uw zoon/dochter i.v.m. een (mogelijke) aanmelding meer informatie wenst over PRO (Praktijkonderwijs), dan kun u contact opnemen met mevrouw Geelen (nicole.geelen@stichtinglvo.nl of 0495-513660). U kunt met haar een afspraak maken. Leerlingen staan te popelen om u rond te leiden!  

Inschrijven

Inschrijven voor een meeloopmiddag kan vanaf vrijdag 17 januari 2020 via het aanmeldformulier op de site van LVO Weert. Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 31 januari 2020.

Je bent beide middagen welkom, maar per middag kun je slechts één school bezoeken. Per school wordt op beide middagen hetzelfde programma aangeboden. 

Het programma per school is hier in te zien.


Aanmeldavonden

De aanmeldingsdagen om je officieel in te schrijven bij de school van jouw keuze zijn maandag 9 en dinsdag 10 maart 2020.

BRAVO! College Cranendonck

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!