Ouderraad: BRAVO! College Tour

10 mei 2019
Terug

Beste ouder(s)/verzorger(s), leerlingen en docenten,
 In samenwerking met gemeente Cranendonck, Vrienden van het Schepenhuis en Metalot, organiseert Ouderraad BRAVO! College Cranendonck op vrijdag 21 juni 2019 om 19:30 uur de BRAVO! College Tour: Bewustwording Circulaire Economie.

Tijdens deze avond spreekt ondernemer, architect, innovator, inspirator en visionair Thomas Rau. Zijn motto is ‘guided by the future’. Hij laat zich in al zijn handelen leiden door wat er in de toekomst nodig is en niet door wat op dit moment haalbaar is.

Rau levert al jaren een grote bijdrage aan de nationale en internationale discussie over duurzaamheid, het gebruik van hernieuwbare energiebronnen in de architectuur en aan de vraag hoe te handelen in het licht van de huidige grondstoffen schaarste.

Deze avond vindt plaats in de aula van BRAVO! College Cranendonck. U kunt zich met maximaal 4 personen aanmelden via de site www.vriendenvanhetschepenhuis.nl. De toegang is gratis. Mis deze unieke kans niet, meld u tijdig aan! Meer informatie vind u op de Facebook pagina: @ouderraadbravo, Instagram: or_bravo_college en op de site: www.vriendenvanhetschepenhuis.nl.

Wij hopen met deze uitnodiging uw interesse voor de eerste editie ‘BRAVO! College Tour’ te hebben gewekt en verwelkomen u graag op vrijdag 21 juni!

Met vriendelijke groet, Ouderraad BRAVO! College Cranendonck

 

BRAVO! College Cranendonck

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!