Nieuws

Update: ICT-omgeving tijdelijk offline

20 februari 2020
Terug

Hierbij een update van de ICT-situatie binnen Stichting LVO. Het herstellen van de werkplekken op de verschillende scholen is nog in volle gang. Leerlingen, ouders en docenten kunnen sinds vanmorgen weer inloggen op Somtoday. De telefonie is weer volledig werkend. Op veel scholen zijn er al werkplekken online, maar nog niet allemaal. 

Het klaarmaken van de werkplekken en het terugzetten van onze back-up duurt langer dan voorzien. Zorgvuldigheid en veiligheid zijn het allerbelangrijkst en onze gehanteerde procedure blijven we ook vrijdag gebruiken. Dit houdt in dat stapsgewijs de back-up en wordt gecontroleerd, getest en weer online gebracht.

We gaan vrijdag door met het herstellen van de werkplekken. Op de Philips van Horne en Het Kwadrant komen er echter op z'n vroegst vrijdagmiddag systemen en werkplekken beschikbaar. Op Het College en BRAVO! College waarschijnlijk al eerder. Al zijn ook daar vrijdag nog niet alle werkplekken beschikbaar.

In de vakantie wordt doorgewerkt om alle werkplekken te herstellen. De collega’s van ict blijven zich inzetten om alle werkzaamheden zo snel mogelijk af te ronden. Onze verwachting is dat iedereen na de carnavalsvakantie weer gewoon aan de slag kan.

BRAVO! College Cranendonck

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!