Nieuws

Voorlichtingsactiviteiten LVO Weert – annulering Open Huis

22 september 2020
Terug

Vanwege de onzekere situatie rondom COVID-19 en de geldende RIVM-richtlijnen bekijken wij op dit moment hoe wij onze voorlichtingsactiviteiten dit schooljaar veilig kunnen laten verlopen.


Open Huis

In onze communicatie over de voorlichtingsactiviteiten hebben we aangegeven dat we in week 45 (maandag 2 t/m donderdag 5 november 2020) een Open Huis organiseren op alle scholen van LVO Weert. Om de veiligheid van leerlingen, ouders en personeel in acht te nemen hebben wij echter besloten het Open Huis in november geen doorgang te laten vinden.


Voorlichtingsactiviteit

In plaats van het Open Huis zijn wij voornemens in week 2 van 2021 (de data waarop de voorlichtingsavonden met proeflessen gepland stonden) een voorlichtingsactiviteit te plannen. Hoe deze er precies uit komt te zien, welke doelgroep daarvoor wordt uitgenodigd en op welk tijdstip dit plaats vindt, wordt in de komende weken beslist en gecommuniceerd via onze websites.

Let wel, de coronamaatregelen vanuit het RIVM kunnen gedurende het schooljaar veranderen. Deze bepalen in grote mate wat er tegen die tijd wel en niet georganiseerd mag worden. Wij houden de maatregelen goed in de gaten houden en volgen de richtlijnen vanuit het RIVM en Stichting LVO te allen tijde op.


Data

Voorlopige nieuwe data voorlichtingsactiviteit:

 • Maandag 11 januari 2021: Het College Weert en Koers,
  Parklaan 1a, Weert
 • Dinsdag 12 januari 2021: Philips van Horne
  Herenstraat 298, Weert
 • Woensdag 13 januari 2021: BRAVO! College Cranendonck
  Jan van Schoonvorststraat 1, Budel
 • Donderdag 14 januari 2021: Het Kwadrant 
  Thornstraat 7, Weert                                                            

BRAVO! College Cranendonck

Een school die midden in de wereld staat.