Nieuws

Oudercontactmoment 19 maart

29 februari 2024
Terug

Op dinsdag 19 maart 2024 bieden wij u de gelegenheid om met de vakdocenten van uw zoon/dochter in gesprek te gaan over de dagelijkse gang van zaken tijdens de lessen op onze school.

Wilt u weten hoe uw zoon of dochter het leerwerk nog beter aan kan pakken? Of hoe een onvoldoende een voldoende kan worden? Of bent u benieuwd naar die ene docent waar uw zoon of dochter zo enthousiast over vertelt? Kom dan naar het oudercontactmoment. Dit is het moment om in gesprek te gaan met de vakdocenten van uw kind.

Dit oudercontact moment is geheel vrijblijvend en duurt maximaal 10 minuten per vakdocent. De gesprekken vinden plaats van 15.30 uur tot 17.00 uur en van 18.30 uur tot 20.00 uur. Om de organisatie zo goed mogelijk te laten verlopen is vooraf inschrijven verplicht via onderstaand link. 

Klik hier voor inschrijving 
Deze link is beschikbaar tot dinsdag 5 maart '24

Wij vragen u de volledige naam en klas van uw kind op het inschrijfformulier in te vullen. Vervolgens noteert u de naam van de vakdocent(en) die u graag wilt spreken (maximaal 3 vakdocenten). Dan kiest u een van de tijdsblokken. Bent u tijdens beide tijdsblokken in de gelegenheid dan kunt u voor “geen voorkeur” kiezen. U wordt dan in één van de twee blokken ingedeeld. Via het opgegeven mailadres krijgt u voorafgaand een tijdsplanning doorgestuurd. Op deze manier hopen wij de wachttijd te minimaliseren.

We verwelkomen u graag op 19 maart.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u zich wenden tot de coach van uw zoon/dochter.
 

BRAVO! College Cranendonck

Een school die midden in de wereld staat.