Aanmelden

Wanneer jullie dit lezen, hebben jullie er waarschijnlijk voor gekozen om je bij het BRAVO! College aan te melden. Super tof en alvast van harte welkom!

Aanmelden voor onze school kan via het digitale aanmeldformulier. Het online formulier is de dagen waarop je je kunt aanmelden op deze pagina te vinden. Je kunt bij de aanmelding aangeven bij wie je graag in de klas zou willen komen. Wij proberen hier bij de indeling van de klassen zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Naast de digitale invulling, die je helemaal vanuit huis kunt afronden, nodigen wij jou en jouw ouder(s)/verzorger(s) uit voor een welkomstgesprek hier op school. Tijdens het gesprek nemen we het aanmeldformulier door dat jullie thuis al invulden en geven we graag antwoord op de vragen die er eventueel nog zijn. Wil je nog een rondje door het schoolgebouw lopen? Ook dat is mogelijk deze avond.

Is er hulp nodig bij het digitaal inschrijven of heb je andere vragen over de aanmelding? Dan is het ook mogelijk om je op onze locatie in te schrijven. Een team van medewerkers staat voor jullie klaar om de aanmelding gezamenlijk in orde te maken.


Dit is wat je nodig hebt voor de aanmelding:

  • Advies van de basisschool (i.v.m. leerlingcode)
  • Burgerservicenummer van de leerling

Leerlingen uit België die zich in willen schrijven, worden sowieso op locatie verwacht. Voor online aanmelden is namelijk een BSN-nummer noodzakelijk en dat hebben de Belgische leerlingen niet.


Inschrijftermijn voorbij?

Is de inschrijftermijn voorbij, maar wil je je alsnog op het BRAVO! College aanmelden? Neem dan contact op met mw. Janssen, teamleider op het BRAVO! College (l.janssen@stichtinglvo.nl)

Kijk ook eens naar:

BRAVO! College Cranendonck

Een school die midden in de wereld staat.