Begeleiding en ondersteuning

Veel leerlingen doorlopen de school zonder noemenswaardige problemen. Mocht er toch iets zijn waarbij je hulp of extra begeleiding nodig hebt, dan kun je terecht bij onderstaande contactpersonen:


De coach

In eerste instantie kun je met vragen terecht bij jouw coach. Iedere leerling op het BRAVO! College Cranendonck krijgt een coach toegewezen. Hij/zij zij is de contactpersoon voor ouders, leerlingen en vakdocenten. De coach signaleert, inventariseert en documenteert alle relevante informatie van zijn/haar leerlingen in Somtoday. Hij/zij begeleidt leerlingen zowel sociaal-emotioneel als bij de aanpak van studievaardigheden. De coach is de contactpersoon voor jou, jouw ouders en vakdocenten. Een overzicht van de coaches 2022-2023 is hier in te zien. 


Vertrouwenspersoon

Vind je het lastig om iets met je mentor te bespreken? Dan kun je terecht bij onze vertrouwenspersoon, meneer Moers. 

 Scherm-afbeelding-2023-09-26-om-09-05-47.png                      

Pascal Moers
p.moers@stichtinglvo.nl

     

Waarvoor kun je bij hem terecht? Dat vertelt dit filmpje. Als je hem benadert, dan zal hij proberen heel goed naar je te luisteren en samen met jou eventuele vervolgstappen bespreken. Belangrijk om te vermelden is dat jouw belang hierbij altijd centraal staat. Veiligheidscoördinator

Heb je te maken met pesterijen of merk dat je iemand in jouw omgeving gepest wordt? Dan kun je terecht bij onze anti-pest- en veiligheidscoördinator dhr. Barten. Hij is het aanspreekpunt in het kader van pesten en is verantwoordelijk voor het beleid in het kader van sociale veiligheid en het tegengaan van pesten op school. Intern ondersteuningsteam

Naast bovenstaande contactpersonen, beschikt de school over het Intern ondersteuningsteam (IOT). Hierbij zijn ook externe instanties/specialisten betrokken. De coach kan indien nodig contact opnemen met het IOT om extra of intensieve ondersteuning te bespreken.

 

BRAVO! College Cranendonck

Een school die midden in de wereld staat.