Kennismaken met het BRAVO! College


De stap naar de middelbare school komt voor jou wat dichterbij. Misschien vind je het leuk om dit jaar eens te komen proeven? We vertellen je in de flyer hieronder over de verschillende adviezen die je kunt krijgen en welke voorlichtingsactiviteiten wij voor groep 7 organiseren.

Flyer groep 7     


Open Huis

Op woensdag 19 oktober 2022 kunnen leerlingen, ouders en andere belangstellenden ‘sfeer proeven’ op het BRAVO! College en actief deelnemen aan de activiteiten tijdens het Open Huis. Er zal veel aandacht zijn voor ons onderwijs, de verschillende vakken en ons ondersteuningsteam.

Benieuwd naar het BRAVO! College? De twee filmpjes onderaan deze pagina geven je een goed beeld van onze school. Tevens is de folder van het Open Huis hier al in te zien.

Ontdekkingstocht groep 7

Het einde van het schooljaar is in zicht en dat betekent dat jullie volgend jaar al naar groep 8 gaan! Hét jaar waarin jullie gaan kiezen voor een school voor voorgezet onderwijs. Wij weten dat veel leerlingen van groep 7 graag al vóór groep 8 een kijkje komen nemen op onze scholen. Daarom hebben we goed nieuws! Speciaal voor de leerlingen van groep 7 openen we in juni onze deuren! Zo leer je de school en de vakken al een beetje kennen. Interesse? Houd onze website en Open Dag App in de gaten. Hierop communiceren we tijdig op welke dag je kunt komen kijken. 

 

 

Kijk ook eens naar:

BRAVO! College Cranendonck

Een school die midden in de wereld staat.