Kennismaken met het BRAVO! College


De stap naar de middelbare school komt voor jou wat dichterbij. Misschien vind je het leuk om dit jaar eens te komen proeven? We vertellen je in de flyer hieronder over de verschillende adviezen die je kunt krijgen en welke voorlichtingsactiviteiten wij voor groep 7 organiseren.

Flyer groep 7    


Bekijk hier de flyer van alle voorlichtingsactiviteiten in het schooljaar 2023-2024.


Open Huis

Op woensdag 25 oktober 2023 konden leerlingen, ouders en andere belangstellenden ‘sfeer proeven’ op het BRAVO! College en actief deelnemen aan de activiteiten tijdens het Open Huis. Er was veel aandacht voor ons onderwijs, de verschillende vakken en ons ondersteuningsteam.

Ben je benieuwd naar het BRAVO! College en heb je het Open Huis gemist? De twee filmpjes onderaan deze pagina geven je een goed beeld van onze school. Tevens is de folder van het Open Huis hier in te zien. 


Belevingsroute groep 7

Het einde van het schooljaar is in zicht en dat betekent dat jullie volgend jaar al naar groep 8 gaan! Hét jaar waarin jullie gaan kiezen voor een school voor voorgezet onderwijs. Wij weten dat veel leerlingen van groep 7 graag al vóór groep 8 een kijkje komen nemen op onze scholen. Daarom hebben we goed nieuws! Speciaal voor de leerlingen van groep 7 openen we onze deuren op dinsdag 4 juni van 13:00 tot 15:00 uur. Zo leer je de school en de vakken al een beetje kennen. Interesse? Lees hier wat we gaan doen en hoe je je aan kunt melden.

Kijk ook eens naar:

BRAVO! College Cranendonck

Een school die midden in de wereld staat.