Nieuws

BRAVO! College wint Trail-Run

10 november 2015
Terug

Zondag 8 november hebben de leerlingen van de sportklas deelgenomen aan de Trail-Run in Nederweert. Wekenlang hebben de sporters getraind voor dit parcours met modder, doorns, bomen en vele andere uitdagingen. En met resultaat! Zowel in de categorie jongens als in de categorie meisjes wisten de leerlingen zowel de eerst, als de tweede en ook de derde plek te behalen! Een geweldig resultaat.


Een verslag...

Zondag 8 november 2015 – Tu tu tu tu tu tu, in alle vroegte de wekker. Op zondag? Ja, op zondag! De sportkleren gaan aan en snel de auto in. Op naar Nederweert! Bij cafe Daatjeshoeve in Nederweert was de start van de Trail-Run georganiseerd door AV Weert. Wekenlang hebben de sportklassers hiervoor getraind en vandaag is het dan zover. Startnummer ophalen en snel naar de start. PANG! Dat was het startschot, we zijn vertrokken. Een boom, een plas modder, doorns, van alles kwamen ze tegen op weg naar de finish. Als maar harder en harder nog net even die tegenstander in halen, de laatste bocht nog één keer versnellen, en over de finish! Nog snel wat laatste zweetdruppels wegvegen, een glaasje water om het vocht aan te vullen en nu maar wachten…. Wachten op die alles verlossende uitslag.

“Dames en Heren de prijsuitreiking voor de 5 kilometer gaat beginnen. Bij de jongens onder de 16 is geëindigd op de eerste plaats: Mill Feijen! Bij de meisjes onder de 16 is geëindigd op de eerste plaats: Rachelle van de Sande!” Niet alleen de eerste plek werd gepakt door het BRAVO! College maar ook de tweede en derde plek wisten de leerlingen binnen te halen!

Onze helden worden aanstaande woensdag tijdens de grote pauze gehuldigd in de aula van het BRAVO! College. Kijk snel bij de foto’s voor een overzicht van de uitslagen!

BRAVO! College Cranendonck

Een school die midden in de wereld staat.