Nieuws

Geslaagd wintersportkamp

1 februari 2019
Terug

Samen met leerlingen van Het College en het Phillips van Horne vertrokken de 3e jaars sportline-leerlingen van onze school maandagavond 21 januari richting Oostenrijk. Na wat opstartproblemen kon de bus dan toch vertrekken. Met 72 leerlingen en 8 begeleiders zat de dubbeldekker aardig vol.

Na een kort nachtje in de bus kon er dinsdagochtend dan eindelijk geskied en gesnowboard worden. De pistes lagen er de hele week goed bij; veel sneeuw en een aantal graden onder nul, ideaal!

's Woensdags werd de dag afgesloten met rodelen (sleetje rijden). Enkele snelle leerlingen is het zelfs gelukt om 6 keer op rij te gaan.
Op wat sneeuwhappen na zijn er gelukkig geen ongevallen gebeurd. Ook op donderdag werd er weer fanatiek geskied en gesnowboard en deze dag werd afgesloten met een bonte avond, waarbij zowel leerlingen als begeleiders verkleed aanwezig waren. Het plekje Baum heeft afgelopen week kennis gemaakt met het fenomeen polonaise!

Vrijdag (de laatste dag) werd er ook weer genoten van de fijne skicondities. De avond stond in het teken van de terugreis. Leerlingen konden haast niet wachten om papa/mama weer lekker te knuffelen.
Al met al kunnen we zeggen dat het een zeer geslaagde reis was!

 

 

De mooiste kiekjes zijn te vinden in de fotogalerij.

BRAVO! College Cranendonck

Een school die midden in de wereld staat.