Terugblik Beroependag

5 februari 2019
Terug

In de ochtend van 22 januari j.l. heeft de eerste Beroependag op het BRAVO! College plaatsgevonden tijdens de activiteitenweek van de eerste- en tweedejaars leerlingen (behalve B2A en sommigen uit B2B). Doel van deze ochtend was om leerlingen, al ruim vóór zij een keuze dienen te maken voor hun vervolgstudie,  kennis te laten maken met diverse beroepen en branches. De leerlingen konden voorafgaand aan deze Beroependag kiezen uit 15 bedrijven c.q. beroepenvertellers en zich via een inschrijfformulier op de website opgegeven voor 3 workshops.

Met veel passie en enthousiasme hebben de diverse beroepsbeoefenaars de leerlingen tijdens de workshops verteld (en mogelijk ook geïnspireerd) over het vak en de branche waarin zij werkzaam zijn. De Ouderraad wil hierbij alle ouders, beroepenvertellers en bedrijven bedanken die hebben bijgedragen aan dit initiatief. De presentaties van enkele beroepenvertellers c.q. bedrijven zijn hier terug te vinden:
- Presentatie van Onderzoeker Levensmiddelentechnologie
- De presentaties van Lammers Beton en van CSB zijn helaas te groot om op deze website te plaatsen. Mocht u interesse hebben in één van deze presentaties, dan kan dit op aanvraag via We Transfer naar u gestuurd worden. Laat u het dan even aan het Front Office weten?

Tijdens de OR-vergadering van 4 februari j.l. is de Beroependag geëvalueerd. Daarbij zijn de tips, tops en verbeterpunten van zowel bedrijven, beroepenvertellers, leerlingen, docenten als Ouderraad geïnventariseerd. Deze bevindingen zullen we meenemen bij de organisatie van de tweede Beroependag volgend schooljaar.

De Ouderraad

 

 

 

 

 

 

BRAVO! College Cranendonck

Een perfect leerklimaat in een groene omgeving!