Meeloopmiddag BRAVO! College Cranendonck

De middelbare schoolkeuze komt steeds dichterbij. Om ervoor te zorgen dat jij de goede keuze maakt, organiseren de vier LVO-scholen in Weert en Cranendonck meeloopmiddagen op 6 en 13 maart 2024. Op deze middagen kun je nog één keer proeven van de school, voordat je een definitieve keuze maakt voor jouw volgende leerzame avontuur.

Waarschijnlijk ben je al eens op het BRAVO! College geweest tijdens een open dag, basisschoolbezoek en/of belevingsroute. Je bent daarom vast en zeker benieuwd wat je tijdens de meeloopdagen kunt beleven op het BRAVO! College. 


Meelopen op 6 maart 2024

In tegenstelling tot de Weerter scholen, organiseert het BRAVO! College maar één meeloopmiddag. Deze vindt plaats op woensdag 6 maart 2024. Het programma duurt van 13:45 uur tot 16:15 uur. 

Onder begeleiding van brugklassers word je in groepjes rondgeleid door de school. Tijdens de rondleiding hebben onze huidige BRAVO-scholieren nog les, dus kun je écht even binnenkijken bij de dagelijkse gang van zaken. Zo ervaar je verschillende lessen met volle klassen en maak je samen met deze leerlingen opdrachten uit de les.

Deze rondleiding duurt ongeveer één uur, daarna word je verwacht in de aula. Sectordirecteur Ruben Barten zal hier de aftrap doen van de Life.Challenge & de Tech.Challenge. In twee groepen ga je aan de slag met het oplossen van een uitdaging. We houden de challenges natuurlijk nog even geheim tot de meeloopmiddag. Wat we wel al kunnen vertellen, is dat je een opdracht krijgt uit het Cranendonckse werkveld. Wanneer je voor de Life.Challenge kiest ga je aan de slag voor een algemene opdrachtgever, wanneer je voor een Tech.Challenge kiest steek je je handen uit de mouwen voor een technische opdrachtgever. Om 16:00 uur sluiten we de middag gezamenlijk af in de aula, zodat je ouders/verzorgers je weer op kunnen halen om 16:15 uur.

Om alles in goede banen te leiden, is het belangrijk dat je onderstaande aanmelding invult. Zo weten wij dat we op je kunnen rekenen en zorgen we voor de laatste voorbereidingen.

Bij vragen mag je altijd contact opnemen met fleur@bivakonderwijs.nl.

Het lijkt ons ontzettend leuk je te zien op de meeloopmiddag van het BRAVO! College. Je bent van harte welkom, tot dan!

Aanmelden BRAVO! College Cranendonck

Ja, ik kom graag naar de meeloopmiddag op woensdag 6 maart 2024.

BRAVO! College Cranendonck

Een school die midden in de wereld staat.